Inscrie-te la newsletter! Prenume: Nume: Adresa de email:
PREZENTARE GENERALA
CONFIGURATOR
GALERIE FOTO
LISTA DE PRETURI
Test-Drive
Membru Club Alto
Satisfactie clienti
Echipa Vanzari
PROGRAM VANZARI
Luni - Vineri 9:00 - 19:00
Sambata 9:00 - 14:00
PROGRAM SERVICE
Luni - Vineri 8:30 - 17:00
Sambata 9:00 - 13:00

 

NOUL SEAT IBIZA

Noul SEAT Ibiza este incredibil de versatil datorita multiplelor combinatii de culori, atat la interior, cat si la exterior, precum si a unei game variate de jante. De asemenea, beneficiaza de numeroase inovatii tehnologice, de la integrarea smartphone-ului prin Full Link, pana la camera video pentru marsarier sau sistemul de franare pentru prevenirea coliziunilor multiple. 
Motoarele EcoTSI ale noului SEAT Ibiza cresc eficienta si performanta, oferind un consum redus de combustibil.

 

DESIGNUL NOULUI SEAT IBIZA

La proiectarea interiorului ne-am gândit mai ales la tine, pentru o experiență si mai plăcută de conducere - incepand cu materialele de calitate superioară, design-ul scaunelor și tabloul de bord. Interiorul elegant si spatios al noului SEAT Ibiza înseamnă că plăcerea de a conduce este un plus.

 

DATE TEHNICE

Indiferent ca sunteti un sofer de oras sau un cuceritor al drumurilor lungi, veti descoperi ca in gama bogata de motoare disponibile pentru noul SEAT Ibiza, exista si unul perfect adaptat nevoilor dumneavoastra, cu o combinatie surprinzatoare de putere si manevrabilitate. 
Motoarele noastre diesel includ cea mai noua tehnologie Common Rail pentru a maximiza eficienta si performanta. Tehnologia Start-Stop opreste automat motorul atunci cand stationati in trafic, economisind carburant in timp ce asteptati, fara a opri insa aerul conditionat sau alte sisteme electrice. 
Gata de drum? Motorul porneste intr-o fractiune de secunda.