Inscrie-te la newsletter! Prenume: Nume: Adresa de email:
PREZENTARE GENERALA
CONFIGURATOR
GALERIE FOTO
LISTA DE PRETURI
Test-Drive
Membru Club Alto
Satisfactie clienti
Echipa Vanzari
PROGRAM VANZARI
Luni - Vineri 9:00 - 19:00
Sambata 9:00 - 14:00
PROGRAM SERVICE
Luni - Vineri 8:30 - 17:00
Sambata 9:00 - 13:00

 

TRAIESTE INTENS FIECARE ZI

O data cu sosirea celui mai nou membru al familiei Leon, te vei afla in fata unui model legendar - Leon CUPRA - expresia performantei sportive si a design-ului dinamic. 

Nou SEAT Leon CUPRA reprezinta intruchiparea spiritului competitiv care caracterizeaza marca SEAT. Echipat cu cea mai recenta tehnologie si motoare de inalta precizie din ultima generatie, noul Leon CUPRA ofera un singur lucru mai presus de toate: placerea pura de a conduce.

 

LEON CUPRA 280

Noul SEAT Leon CUPRA - exponentul performantei si dinamismului caracteristic SEAT are un motor ultra-performant TSI de 2.0 l cu 280 CP, care il transforma in cel mai puternic model pe care l-am creat vreodata. Este echipat cu detalii sportive, cum ar fi oglinzile exterioare negre, pachetul aerodinamic cu spoiler pe hayon in culoarea caroseriei, etriere rosii cu logo CUPRA. Design-ul aminteste faptul ca masina isi are radacinile pe circuitul de curse si dovedeste preocuparea noastra pentru a oferi clientilor o experienta de condus extraordinara - eficienta si plina de emotii.

Apasa pedala de acceleratie a noului SEAT Leon CUPRA si vei vedea cum prinde viata. Motorul de 280 CP este coroana pe care o poarta cu mandrie SEAT si o mare parte a efortului de inginerie pe care am realizat-o a constat intr-o suita consistenta de probe, ajustari si teste. Iti putem povesti multe despre cum a luat nastere noul Leon CUPRA, dar credem ca cel mai convingator discurs il poate avea chiar masina. Asa ca urca-te la volan si vezi ce poate!